Tuesday 10 April 2012

Paas onderzetter

 Op de website van Melissa Goodsell (zie hiernaast onder: day to day), had ik een leuke paasonderzetter gezien. Bedoeld voor een glas drinken én wat lekkers ernaast. De meiden gingen dus aan de slag met stofjes en de naaimachine. Het meeste werk was het haasje borduren met feston-steek, maar na een uurtje of twee hadden ze allebei een prachtige onderzetter gemaakt, klaar voor het paasontbijt. G.


Thursday 5 April 2012

Paasbest


T. op haar paasbest in haar nieuwe jurk. Dit keer een leuk patroon uit een oude Bizzkids, met maar liefst 12 knoopsgaten.... als ik het nu nog niet kan..... De jurk had eerst één roze ruche onderaan, maar dat vond ik een beetje lijzig worden, dus maar een extra ruche gemaakt, kijk, dat is beter. Al valt deze wel in de categorie: lekker tut. Een paar nieuwe schoenen erbij en nu nog even mooi weer, want het is wel erg koud zo. G.

Wat een heerlijkheid....

Zondag 18 maart was het eindelijk weer zover: het Stoffenspektakel in Vijfhuizen. Het was even zoeken naar de ingang, want die was ineens afgesloten, waardoor we een rondje Haarlemmermeer gemaakt hebben, maar dat mocht de pret niet drukken! Allebei de meiden waren mee (met de waarschuwing dat mama heeeeeel lang ging blijven en geen gemopper wilde horen!). T. was mee vanwege haar Spaanse jurk, daar heeft ze het al maanden over en zoals je op de foto kunt zien, kan ik nu echt aan de slag. Die kleine was ook nog heel creatief, want ik wilde geen franjeband kopen (5 euro de meter en 5 meter nodig!), dus vond ze zwart bolletjesband voor een fractie van de prijs. Slimme tante! Ook R. heeft weer leuke stofjes uitgezocht. Ik vind de voorjaarsmarkt altijd zo leuk, de stofjes zijn zo gezellig en over het algemeen ook wat redelijker geprijsd. Ik kan in elk geval weer aan de slag! G.

R.'s rokje

R. heeft weer een rokje gemaakt tijdens haar "naailessen" op dinsdagmiddag. Dit keer zelfs met een rits! Hij is echt superleuk geworden. Ik ben zo trots op haar! G.